Dags för Odd Molly!

Idag smäller det igen! Nu är det äntligen dags för en ny Odd Molly-kampanj på Campadre. Kampanjen startar redan idag kl 12:00 och precis som vid tidigare kampanjer med det superpopulärara varumärket räknar vi med att det blir hårt tryck. De mest eftertraktade modellerna kan nog ryka på direkten, trots att vi fyllt saldot så mycket vi bara kan. Här är en liten tjuvkik på en del av plaggen som vi släpper kl 12.00!


5 kommentarer:

  1. Förra gången fick jag ingenting och väntade jätte länge. Nu kan man inte beställa till Finland. Det står bara "valitse toimituspaikka" hela tiden så man kan inte betala. Jätte kul. Och om man skickar en mail till er så svarar ni om en vecka om ens då

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Tråkigt att höra att du blev utan din beställning förra gången. Vi har nu ändrat både varuhantering och system så att ett sådant fel inte ska vara möjligt denna gång.

    På den finska sidan har du möjlighet att välja utlämningsstället. Har du ännu inte valt ditt utlämningsställe kan du inte genomföra köpet, där av "valitse toimituspaikka". Använd rullisten för att hitta det som passar dig bäst. Om det fortfarande inte fungerar ber vi dig maila info@campadre.com, där vi just nu har extra bemanning för Odd Molly-kampanjen.

    Vänliga hälsningar!
    Emilie på Campadre

    SvaraRadera
  3. Man kan inte göra det! Jag har valt den hur många gånger som helst men det går inte att komma vidare. När man ska begräfta köpet så kommer det tillbaka dit att man ska välja utlämningsstället.

    SvaraRadera
  4. Jag vill även tacka att den här gången har Campadre fixat min order som jag kunde inte annars göra. Tack Emilie och ni andra där

    SvaraRadera
  5. Hemska kläder från Odd Molly den här gången tyvärr. Vädligt svårbura virkade shorts och bh. När har man det? Kändes mest som en trött sommarrea med skit man inte kunnat bli av med. Så himla synd för förra kampanjen var bra.

    SvaraRadera