Världspremiär: EDC Watches

Nu släpper EDC by Esprit en egen klocklinje och vi är superstola över att få vara först med att sälja deras klockor. Det handlar om två tuffa modeller av plast i fina färger. ”Disco Glam” är en rund modell med den EDC-typsika Cupid i mitten av uret.



Den mer retroinspirerade modellen ”Jazzy Crossover” är en riktigt skön och fräsch variant av plastklockan. I kampanjen hittar du den i färgerna svart, vit, lila, cerice och blå.



Kampanjen börjar idag, kl 12.00. Och antalet klockor är begränsat så det gäller att skynda sig om man vill bli först med en av dessa armkarameller…!

4 kommentarer:

  1. Sugen på en uppdatering?

    En person behöver endast några enstaka sekunder för att avgöra om en blogg eller en hemsida är intressant eller inte. Låt design by M göra dem sekunderna en fördel för dig.

    Just nu har Design by M ett perfekt erbjudande för dig som vill synas lite extra innan skolan och jobbet börjar. 10% på personligt designad headers och bakgrunder, format efter dina önskemål.

    Ingen massproducering, inga gränser, fräscht, snyggt och formar efter dina önskemål. Så vad väntar du på, kolla in http://www.designbym.se för mer info.

    Med vänliga hälsningar
    Design by M

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Kommer denna kampanj att komma igen, eller iaf crossover klockorna? Vill gärna ha en svart, men dem är redan slut :o(

    Nina

    SvaraRadera
  3. Vilken kanon idé och sajt ni har!! Är så glad att jag fann er via en annan blogg!

    SvaraRadera
  4. Emilie på Campadre13 augusti 2010 kl. 12:39

    Hej!
    Nina: Vi har ingen ny kampanj inplanerad med just dessa modeller, men vi kollar på det! Det är ju lite speciellt i och med att det är en lansering av linjen, men vi ska göra vårt bästa!

    Camilla: Kul! Vi glädjer oss!

    SvaraRadera